РЕГУЛИРУЕМА- висококачествена, регулируема, кръгла форма за печене на торти, торти и пандишпанови блатове, изключително полезна при приготвянето на печива. Вътрешната страна на джантата има много полезен отпечатъкдиапазон на регулиране от 16 до 30 см на стъпки от 2 сантиметра.
ФУНКЦИОНАЛЕН- сладкарският ръб е функционален и лесен за използване. То няма дъно, така че не е нужно да се ограничавате до един диаметър и тестото може да се излее върху всяка покрита с пергамент повърхност или хартия за печене.
МАТЕРИАЛ- джантата останаизработени от неръждаема стомана . Това е безопасен за здравето материал, подходящ за електрическа, газова и фурна с горещ въздух. Продуктът не абсорбира миризми и не попива течности и е неутрален към храната.
КЛИПС В КОМПЛЕКТА- пружинна скоба, закрепваща ръба, е прикрепена към тавата с пружинна форма. След като зададете желания диаметър, просто поставете щипката и можете да изсипете тестото.
Ние използваме бисквитки, за да ви гарантираме добрата работа на нашия уебсайт, като спазваме всички правила и добри практики за поверителност на личните Ви данни. Вижте Политиката ни за поверителност